За здравето на жената

Профилактично и възстановително средство при заболявания на дихателната, пикочополовата, храносмилателната, сърдечно-съдовата и други системи на организма на човека. Подобрява функциите на редица органи. Препоръчва се при намален имунитет. Като цяло препаратът е ...
Защитава от бактериални и вирусни инфекции; оказва антибактериално, противовъзпалително действие; стимулира работата на стомашно-чревния тракт, повишава обмяната на веществата в бъбреците; има обезболяващо и успокояващо действие;профилактично средство при ...
Оздравителна композиция за здравето и красотата на женския организъм. Притежава тонизиращо и общоукрепващо действие, насочено за поддържане и подобряване функциите на женската репродуктивна система.
Продуктът се използва с цел подобряване имунитета при жените,  за профилактика и в комплексна терапия при онкозаболявания на млечната жлеза.
Билкова композиция за профилактика на новообразования и при комплексна терапия на туморни заболявания на млечната жлеза.
Бактерицидният гел за интимна хигиена на компанията «Green World» се състои от внимателно подбрани растителни екстракти, богати на различни антибактериални агенти, които са способни напълно да унищожат вредните микроби, при това без да засягат полезните бактерии във ...
Препаратът помага да се избавите от такива гинекологични заболявания, като: възпаление на лигавицата на матката, ерозия на шийката на матката, възпаление в областта на таза и др.

При изготвянето им се използва супертехнология, при която кристали турмалин се вплитат във влакната. Дълговълновите инфрачервени лъчи на турмалина, които проникват в дълбочина на човешкото тяло предизвикват комплексен оздравителен ефект.