Оздравително хранене и профилактика

Съдржа всички необходими за човешкия организъм витамини в най-оптимални дозировки. Има широкоспектърно въздействие-имуномодулиращо, мембраностабилизиращо, антиоксидантно и онкопротективно. Добре се приема, безвреден е.
Омега 3

61 лв.

За профилактика и в комплексна терапия при атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, намален имунитет на организма. Препоръчва се за намаляване нивото на липидите и холестерина в кръвта
Изсушената спирулина съдържа около 60% белтък, комплекс от витамини, минерали и аминокиселини и има широкоспектърно въздействие върху здравето на човека. Мощно лечебно-профилактично средство за здрави хора- повишава работоспособността и имунитета.
Оздравителна композиция с най-широк спектър на действие. Таблетката е  допълнителен източник на важния за организма микроелемент цинк - препоръчва се при дисбаланс или недостиг на този микроелемент в организма. Прилага се за общо оздравяване на организма и в ...
Препаратът помага да се избавите от такива гинекологични заболявания, като: възпаление на лигавицата на матката, ерозия на шийката на матката, възпаление в областта на таза и др.