Чаена серия

Препоръчва се като биологично активна добавка към хранителния режим за създаване на диетологични условия за нормализация на нивото на холестерина в кръвта и снижаване на риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания.
Спомага за намаляване на липидите в кръвта и за нормализиране на кръвната захар. Профилактика при високо кръвно налягане, алергии и радиация. Съдейства за намаляване на теглото, има разхубавяващ ефект.
Билкова композиция за профилактика на новообразования и при комплексна терапия на туморни заболявания на млечната жлеза.
Нормализира ферментната активност и обмяната на веществата; подобрява кръвоснабдяването на органите; извежда токсините и подобрява отделителната функция на дебелото черво и на кожата; намалява нивото на мазнини в кръвта; подобрява ...
Повишава общия тонус, премахва умората и стреса, оказва антиспазматичен и успокоителен ефект, дава сила, издържливост, помага да се отстрани синдрома на хроничната умора, намалява отрицателните последствия от химиотерапията и радиотерапията, увеличава ...